top of page

DE REFERENTIE VOOR SERVICE.
VERHUUR - VERKOOP - HERSTELLINGEN - ONDERHOUD

stevenvanroy_dieci

De veelzijdigheid van verreikers boeit elke sector!

Bouw, landbouw, mijnbouw en hulpdiensten: verreikers zijn dankzij hun grote veelzijdigheid de succesvolle oplossing in elke sector.

stevenvanroy_dieci
stevenvanroy_dieci

WAAROM
DIECI?

We begonnen in 1962 met het ontwerpen en bouwen van betonmixers en in 1983 waren we een van de eerste Europese fabrikanten die een reeks verreikers ontwikkelde en produceerde. Ons aanbod is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid: in 1998 presenteerden we de SIR-serie verreikers — Samson, Icarus en Runner.

In 2000 onthulden we de inmiddels bekende Pegasus-familie van verreikers met 360- en 400-graden roterende giek. Meer recent lanceerden we HERCULES, de nieuwe lijn voertuigen met een hoog laadvermogen voor de zware industrie, evenals de voertuigen AGRI PLUS en AGRI TECH, die speciaal zijn ontworpen voor intensief landbouwgebruik. Daarbij komt nog de Agri Pivot-serie wielladers met telescopische giek.

stevenvanroy_makkelijk

MAKKELIJK

Een onverwachte machinestoring kan leiden tot aanzienlijke economische verliezen die niet kunnen worden volgehouden in het huidige, steeds competitiever wordende bedrijfsscenario. Om onverwachte dalingen in productiviteit te voorkomen, is het essentieel om een ​​correct gepland onderhoudsprogramma te implementeren. Steven Van Roy staat ter beschikking van onze klanten voor alle soorten preventieve of reactieve onderhoudswerkzaamheden.

stevenvanroy_reservenonderdelen

RESERVEONDERDELEN

De aanschaf van een machine is een grote investering die in de loop van de tijd moet worden beschermd. Om een ​​optimaal beheer van onze producten te garanderen en verspilling en inefficiëntie te voorkomen, is het belangrijk om uitsluitend originele originele onderdelen te gebruiken – een synoniem van kwaliteit en veiligheid. Ons centrale magazijn is het referentiepunt voor al onze erkende dealers.

stevenvanroy_bijstand

BIJSTAND

Wij bieden assistentie gedurende de gehele levenscyclus van de machine. Dankzij de solide ervaring die we hebben opgebouwd, kunnen we geavanceerde technische ondersteuning garanderen aan al onze klanten over de hele wereld via ons capillaire netwerk van gekwalificeerde en zorgvuldig geselecteerde dealers.

DIECI TOEPASSINGEN

stevenvanroy_dieci

VERREIKERS VOOR LANDBOUW

De landbouwverreiker is een werkvoertuig dat het transporteren, heffen en positioneren van zowel lichte als zware lasten vergemakkelijkt dankzij de aanwezigheid van een hydraulisch bediende telescopische arm . Het kan zowel vast als gearticuleerd zijn.

Het grote voordeel van verreikers is dat ze verschillende taken kunnen uitvoeren met hetzelfde voertuig : hun bijzonderheid is hun veelzijdigheid . Een verreiker kan worden uitgerust met verschillende uitrustingen en accessoires voor specifieke taken: krachtafnemers, vorken, bakken, vorken met naalden, klem voor grote balen, hijshaken, 3-punts hefinrichting achter, enz...

VERREIKERS VOOR DE BOUW

De verreiker voor de bouw is een voertuig dat wordt gebruikt voor het hanteren, transporteren en heffen van zowel lasten als mensen. De verreiker kan worden gedefinieerd als vast of roterend , afhankelijk van het al dan niet uitgerust zijn met een roterende toren.
De verreiker is een zeer veelzijdig voertuig dat vorkheftrucks, hoogwerkers (PLE) en kranen in de bouwsector kan vervangen.

Een verreiker is dus een voertuig geschikt voor het uitvoeren van meerdere taken , robuust en gemakkelijk manoeuvreerbaar, zelfs in krappe ruimtes dankzij de 2 gestuurde assen.
Het brede assortiment Dieci-verreikers maakt het ook mogelijk om het voertuig te kiezen dat het beste past bij de behoeften van elke individuele bouwplaats.

stevenvanroy_dieci
stevenvanroy_dieci

VERREIKERS VOOR MIJNBOUW

Veelzijdigheid en operationele flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van Dieci-verreikers en van zijn andere voertuigen, dankzij de toepassing van speciale technologische middelen en kwaliteitscomponenten zijn ze perfect omdat ze extreme prestaties garanderen zoals vereist voor werken in mijnen, steengroeven en tunnels.

Met het brede assortiment verreikers heeft u altijd het juiste voertuig om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan transportbanden, kettinginrichtingen, ventilatiesystemen en om te gaan met de vele onvoorziene behoeften die zich dagelijks kunnen voordoen bij deze werkzaamheden.
Terwijl, de gigantische dumpers, speciaal ontworpen voor mijnwerk, staan ​​belangrijke ladingen toe en zijn absoluut uniek voor hun sterkte en beheersbaarheid .

Contact Dieci

Graag méér informatie of een vrijblijvende offerte?
Laat jouw gegevens achter in het invulformulier en we nemen zo snel mogelijk contact op!

stevenvanroy_meer ifo

Bedankt voor de inzending!

bottom of page