top of page

DE REFERENTIE VOOR SERVICE.
VERHUUR - VERKOOP - HERSTELLINGEN - ONDERHOUD

stevenvanroy_hydrema

Hydrema Group is een Deense familiegroep die bouwmachines ontwikkelt, produceert en verkoopt aan klanten die de hoogste eisen aan het product stellen. Het merk Hydrema is wereldwijd bekend in de meest geïndustrialiseerde markten. De machines bevinden zich in het middensegment en staan ​​bekend om unieke eigenschappen voor niches in de markt.

stevenvanroy_hydrema
stevenvanroy_hydrema

WAAROM
HYDREMA

BUILD SMART! Hydrema legt haar hart en ziel in de constructie van elke machine. Dit niveau van toewijding is nodig om machines van wereldklasse te bouwen die de beste grondverzetmachines op de markt zijn. Dat is slim bouwen.

HYDRAULIC FOR HALF A CENTAURY! Hydrema werd in 1959 opgericht in een kleine werkplaats in Aalborg met Kjeld Werner Jensen als partner in een ingenieursbureau dat betrokken was bij de projectplanning van stadsverwarming en de fabricage van hydraulische graaf- en laadmachines. Drie jaar later werd de productie van grondverzetmachines ontworpen voor traditioneel uitgraven en verwerken van mest afgesplitst van de rest van het bedrijf en werd de productie verplaatst naar het huidige pand in Støvring. De “Phantom” was de naam van de eerste graafmachine en werd op zowel nieuwe als tweedehands tractorchassis gemonteerd om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte in de landbouwsector aan het gemechaniseerd verplaatsen van producten….Deze machine verving simpelweg de handbediende schep.

stevenvanroy_energie

ENERGIE

Energie in ons streven om continu te verbeteren. Daarnaast moeten de oplossingen die wij bieden winstgevend zijn. Zowel voor onszelf, maar niet in de laatste plaats voor u als klant. Voor ons is dit gewoon gezond verstand!

stevenvanroy_drive

DRIVE

Drive die tot uiting komt in de manier waarop innovatie wordt geïntegreerd in de manier van denken van al onze medewerkers, zodat ze altijd "op zoek zijn" naar slimmere manieren om dingen te doen - of dit nu gaat om werkroutines of het eindproduct

stevenvanroy_flexibiliteit

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit die tot uiting komt in het feit dat Hydrema zich als onderneming snel kan aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en dat wij voor onze klanten maatwerk en alternatieve oplossingen realiseren.

HYDREMA MACHINES

COMPACT DUMPTRUCKS

COMPACT, UITERST MOBIEL EN GEWOONWEG SUPERIEUR!

Dumptrucks met superieure mobiliteit, lage bodemdruk en ROPS/FOPS-goedgekeurde cabine.

Verkrijgbaar in kiepwagens van 7 ton en 10 ton.

stevenvanroy_hydrema
stevenvanroy_hydrema

ZWARE DUMPTRUCKS

HOGE KWALITEIT EN LANGE LEVENSDUUR!

Dumptrucks voor zwaar werk en de voor de hand liggende keuze voor zacht, modderig terrein of gebieden met gevoelige bodemgesteldheid waar de laagst mogelijke bodemdruk vereist is.

Verkrijgbaar in kiepwagens vanaf 20 ton.

GRAAFLAADCOMBINATIES & GRAAFMACHINES OP WIELEN

THE BEST BACKHOE LOADER ON THE MARKET!

Perfecte multifunctionele machines voor graven, laden, heffen en grondverzet  zonder te zweten...

stevenvanroy_hydrema

Graag méér informatie of een vrijblijvende offerte?
Laat jouw gegevens achter in het invulformulier en we nemen zo snel mogelijk contact op!

stevenvanroy_meer info

Bedankt voor de inzending!

Contact Hydrema
bottom of page